PC&Consoles

Overwatch are o ligă profesionistă oficială

Blizzard a trâmbițat începutul unei noi ere pentru Overwatch. Una în care o ligă profesionistă oficială poate oferi câtorva sute de jucători, poate chiar mii, posibilitatea de-ași câștiga existența din popularul shooter.

Compania a stabilit criteriile de bază pentru această nouă ligă, una la care participanții sunt recompensați așa cum trebuie. Echipele pot fi stabilite de oricine crede că are fonduri suficiente pentru a întocmi contracte cu jucătorii cei mai buni din zonă, care vor trebui plătiți și cărora proprietarul trebuie să le asigure toate condițiile necesare pentru a excela.

Liga cea mare va începe prin aducerea la un loc a celor mai buni jucători din lume într-un pre-sezon. De aici proprietarii echipelor vor putea recruta jucătorii pe care îi preferă, urmând ca pe parcursul următoarelor luni să fie organizate meciuri cu transmisii săptămânale, susținute de o infrastructură serioasă.

Apoi, când rămân doar o mână de echipe, Overwatch va avea parte ed primul său campionat mondial. Ciclul se va repeta pentru anii următori, liga urmând să se extindă la cât mai multe națiuni din lume.

overwatch-league-plans

Așa că dacă vă place tare mult Overwatch, ar fi bine să vă străduiți să ajungeți în topul clasamentelor. Dacă se formează o echipă sau două prin România, ați putea avea ceva de câștigat.

[Blizzard]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close