PC&Consoles

Overwatch: Alive

Blizzard accelereaza efortul sau de promovare a lui Overwatch si de a deveni simultan noul Pixar. De acesta data, compania a lansat un episod care se concentreaza asupra personajului Widowmaker din seria de filmulete scurte cu Overwatch.

Acest episod nu este la fel de generos cu povestea de fundal a personajului, concentrandu-se mai mult pe preocuparile actuale ale lui Widowmaker. Mai exact, pe asasinari.

Dupa cum puteti vedea, isi mai face aparitia in episod si Tracer, un alt personaj din Overwatch ceva mai popular, care in ultimele zile a fost sursa unui mic scandal, din cauza modului in care arata.

Overwatch va fi lansat in ziua de 24 mai, iar un open beta va fi disponibil intre 6 si 9 mai. Cei care sunt interesati sa il joace inca de acum mai pot spera ca vor fi invitati la testul privat.

Jocul nu este gratuit, desi cam toata competitia sa merge pe aceasta ruta. In momentul actual, cei care participa la teste par multumiti, asa ca pretentia de-a vinde Team Fortress 2 cu gorile poate ca nu este nefondata.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button