GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overwatch a generat peste 1 miliard de dolari

Știu că sunt zvonuri că peste patru luni va fi anunțat Overwatch 2, dar asta nu înseamnă că jocul vechi nu mai este profitabil… doar că probabil Activision vrea mai mult profit și are certitudinea că o continuare se va descurca foarte bine la acest capitol. Oricum, jocul actual se bucură în acest moment de trecerea pragului de un miliard de dolari.

Conform datelor, obținute de divizia SuperData a companiei de statistică Nielsen, Overwatch s-a alăturat unui grup destul de exclusivist al jocurilor ce au generat mai bine de un miliard de dolari. Dar nu din vânzări directe, forța principală din spatele profitului fiind componenta de micro-tranzacții. Chiar dacă este vorba doar de cosmetice, au fost suficient de populare încât să transforme Overwatch în a șasea franciză a companiei care fie atât de profitabilă. Lista cu celelalte este destul de ușor de ghicit, WoW,CoD, Candy Crush, Destiny, dar aparent și Hearthstone face parte din acest club.

În cazul în care erați curioși să mai aflați cum s-au mai comportat alte jocuri vara aceasta SuperData a publicat și o listă a titlurilor ce au generat cel mai mult venit în luna iunie. Este vorba de o listă globală, așa că unele titluri poate că nu sunt extrem de cunoscute.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button