Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Overwatch a depasit numarul de 30 de milioane de jucatori

/
/
/

Blizzard a demonstrat inca odata ca este de neporit atunci cand produce un nou titlu, Overwatch, cel mai nou joc al studioului trecand recent de cifra de 30 de milioane de jucatori „care s-au angajat” in meciuri.

Este o cifra istorica pentru joc, dar, titlul nu da nici pe departe semne ca va incentini in viitorul apropiat, comunitatea crescand de la zi la zi. Blizzard investind masiv atat in imaginea jocului, dar si in segmentul esports, astfel popularitatea lui Overwatch crescand vizibil. Bine, ajuta foarte mult si faptul ca jocul este extrem de distractiv si usor de inteles, iar grafica este cat de cat reminescenta din TF2.

 

O cifra istorica, care in cel mai scurt timp o sa fie depasita, gratie popularitatii jocului. Blizzard a anuntat deja ca lucreaza la trei noi harti, acestea urmand sa intre in rotatie undeva in acest an, dar nimic concret. In rest… avem un nou mod, destul de popular si o groaza de oare de frustrare si meciuri pierdute. Pentru cei care au incercat titlul, stiu exact despre ce vorbim aici.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar