GamingRSS PaginaDeMedia

Overwatch 2 și Diablo 4 au fost amânate (din nou) pentru o perioadă nedeterminată

Vești rele pentru fanii jocurilor Blizzard. Pe fundalul scandalurilor iscate în interiorul companiei și organizarea haotică, procesul dezvoltării celor două continuări întârzie indefinit. Anunțul a fost făcut odată cu publicarea profiturilor înregistrate în cel de-al treilea trimestru de pe anul 2021.

Astfel, nimeni nu știe cu exactitate când anume vor fi lansate Overwatch 2 și Diablo 4. Anunțate inițial în 2019, în cadrul BlizzCon, la vremea aceea jocurile se aflau în early development, regula nescrisă indicându-ne faptul că acestea vor debuta cel mai probabil prin 2021. Activision a zdrobit orice urmă de speranță atunci când a menționat că niciun sequel nu va fi lansat anul acesta, urmând ca Blizzard să dea lovitura de grație, eliminând orice posibilă dată concretă.

Overwatch 2 și Diablo 4 se lasă așteptate…

Se pare că studioul se confruntă cu probleme de pe toate fronturile. Echipa din spatele lui Diablo 4 a suferit constant modificări; dezvoltatori au venit și au plecat, designerii noi și-au făcut apariția, în încercarea de a le oferi fanilor continuarea mult dorită. Din păcate, lucrurile nu pot fi întotdeauna bune, deci iată-ne aici, în așteptarea lui Godot, adică în așteptarea lui Diablo 4 și Overwatch 2, probabil în 2023?

Încă avem în plan să oferim un conținut Blizzard substanțial anul viitor, pentru Overwatch 2 și Diablo 4 suntem nevoiți să planificăm o lansare mai târzie decât am estimat inițial.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button