Gaming

Sojourn, noul erou din Overwatch 2, a primit un gameplay trailer

Autor: Matei Pană

Într-un gameplay trailer apărut în cursul zilei de ieri, fanii Overwatch au putut face cunoștință cu Sojourn, noul erou din Overwatch 2. Aceasta este echipată cu un railgun cu două moduri de tragere: cel primary trage rapid cu proiectile care generează energie, iar cel secondary trage cu un foc puternic ce consumă energia respectivă.

Celelalte abilități ale eroului sunt Disruptor Shot, care lansează un proiectil AOE de energie care dă damage și încetinește inamicii din zona sa de acțiune, Power Slide, un slide rapid care poate fi anulat într-o săritură înaltă, iar ultima dar nu cea din urmă, Overclock. Aceasta este ultimata lui Sojourn, care îi încarcă arma cu energie în mod automat pentru o scurtă perioadă de timp și face ca proiectilele trase să străpungă inamicii.

Overwatch 2 beta se apropie

Cât despre lore-ul noului erou, Blizzard au lansat un video care acoperă tot ce vreți să știți despre povestea și originile lui Sojourn. De asemenea, pentru a afla mai multe informații despre cum a fost creat caracterul, aveți aici un interviu exclusiv pe care Blizzard l-a acordat publicației The Verge. Closed beta-ul Overwatch 2 va începe pe 26 aprilie pe PC, iar jocul va aduce noi eroi, reworkuri ale eroilor deja existenți, noi hărți, un nou mod de gameplay și un nou sistem de ping.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button