GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Overwatch 2 a fost confirmat in cadrul BlizzCon 2019

BlizzCon 2019 a fost gazda a mai multor vesti interesante pentru fanii Blizzard, iar alaturi de anuntul lui Diablo IV, putin mai neobservata a fost confirmarea ca Overwatch 2 este real si va fi lansat in viitor. Despre primul Overwatch stim deja ca a fost lansat in 2016 pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One si a devenit un succes imediat formand un fan-base imens in jurul sau. Blizzard a tot lansat continut pentru joc si a creat un intreg univers fictiv in jurul acestuia, introducand nu mai putin de 31 de eroi, fiecare cu povestea sa unica, spusa fie prin videoclipuri animate, benzi desenate sau texte narative.

Chiar daca personajele au primit cate o poveste, fanii nu au fost pe deplin multumiti, mai ales ca au aflat doar despre trecutul eroilor favoriti, in timp ce vitorul acestora sau date importante ale povestilor erau omise. Nu doar o data, fanii i-au implorat pe Blizzard sa mai lanseze niste lore din lumea Overwatch, iar odata cu lansarea celui de-al doilea joc, aceste cereri au fost indeplinite.

Overwatch 2 va fi in continuare un joc multiplayer competitiv, dar comparativ cu primul joc, acesta va include si misiuni co-op bazate pe poveste, astfel jucatorii se vor grupa pe echipe si vor explora povestea jocului prin locatii din toata lumea. Acestia vor trebui sa lucreze impreuna pentru a creste in nivel un sistem care va debloca abilitati si iteme in-game, specifice fiecarui personaj in parte pentru a-i ajuta sa duca misiunile la bun sfarsit. Pe partea de multiplayer, Overwatch 2 va transfera progresul din primul joc, pastrand toti eroii si hartile pe care le stim deja si adauga mai multe personaje si locatii noi, astfel ii multumeste atat pe veteranii primului joc care au investit zeci, poate chiar sute si mii de ore in joc, dar si pe cei care doresc un inceput nou in acelasi univers.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button