GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Overkill’s The Walking Dead dă bătăi de cap companiei

Zilele trecute a fost lansat Overkill’s The Walking Dead, un joc al cărui nume poate că vă este cunoscut în cazul în care mai țineți minte cât de mult entuziasm era pentru el când a fost anunțat, cu patru ani în urmă.

Acel entuziasm a cam scăzut între timp, ceva ce a fost foarte evident în vânzările jocului. Overkill’s The Walking Dead n-a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor pe care le aveau cei de la Starbreeze, proprietari ai studioului Overkill. Ca urmare, au început să pună în aplicare un plan de reducere a costului de operare, în speranța că jocul va reuși să intre pe profit pe parcursul următorului an, prin conținutul nou servit ca DLC.

Overkill’s The Walking Dead este interpretarea creatorilor seriei Payday asupra universului The Walking Dead, conceput atunci când lumea încă mai era foarte interesată de genul co-op survival zombie shooter, care între timp a cam fost umbrit de ridicarea la putere a genului Battle Royale.

Probabil n-a ajutat nici faptul că jocul în sine nu este tocmai de un nivel de calitate grozav în acest moment, sau că a fost lansat anterior un joc The Walking Dead similar, dar complet groaznic, care a tăiat elanul celui de față. Încă nu este clar dacă măsurile de reducere a costului vor implica și câteva concedieri, dar în general implică măcar câteva concedieri.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button