MORE

OUYA cauta un cumparator pentru companie!

OUYA este una dintre povestile de succes ce provin de pe Kickstarter. De fapt, consola Ouya este sinonima cu Kickstarter, dispozitivul cu sistem de operare Android fiind unul dintre cele mai rasunatoare momente ale site-ului, mediatizat si ridicat in slavi. Dar, se pare ca OUYA mai nou… cauta un cumparator!

Dupa ce au existat zvonuri, chiar si cateva aproape confirmate, cum ca Xiaomi ar fi interesati sa cumpere OUYA, acum se pare ca lucrurile nu stau foarte bine pentru companie, care, conform unui mail ce a ajuns pe internet, din varii motive, este de vanzare.

OUYA nu a reusit sa isi restructureze datoriile, atfel cautand in acest moment un cumparator pentru a rezolva problemele finaciare. Cel care a trimis mailul cu pricina este chiar CEO-ul OUYA, Julie Uhrman, acesta continand si o serie de informatii destul de interesante, precum faptul ca procesul nu va dura mult, din cauza datei scadente a datoriilor, finalul acestei luni fiind vizat ca moment in care acest proces va avea loc, mailul fiind trimis la inceptul acestei luni.

Acest anunt este destul de dubios, avand in vedere ca OUYA a strans 10 milioane de dolari acum doar doua luni, iar daca aceasta suma nu acopera datoriile companiei, inseamna ca OUYA are probleme financiare mult mai mari. Pe de alta parte, acei zece milioane de dolari erau destinati altor lucruri, caz in care achitarea datoriilor cu ei putea fi considera lipsita de etica, ba mai mult, ar fi atras atentia fiscului. Agentie cu care in Statele Unite nu te joci.

Cu toate astea, Uhrman a incheiat mailul spunand:

„Credem ca am construit ceva real si valoros. Continui sa citesc twit-urile si e-mailurile fanilor nostri care se joaca pe OUYA in fiecare zi si catalogul consolei are peste 1000 de jocuri  si peste 40.000 de dezvoltatori. Avem cel mai mare continut de pe Android pentru televizoare, mai mult chiar si decat Amazon. Suntem tari!”

Dar din pacate cam… faliti, am completa noi.

Articole asemanatoare

Back to top button