GamingRSS PaginaDeMedia

Outriders este un titlu destul de pretențios, dar NVIDIA DLSS sporește performanța cu până la 73% la rezoluție 4K

Outriders a fost lansat ieri, fiind deja disponibil pe GeForce NOW. Însă cei care doresc să-l joace „tradițional”, dar cu setările de boieri, adică la ultra, s-ar putea afla în micul impas de a avea nevoie de un RTX 3080. Asta se poate rezolva cu ajutorul tehnologiei NVIDIA DLSS, care este compatibilă nu numai cu RTX 3080, ci și cu modelele mai micuțe, până la RTX 3060 Ti. Outriders oferă suport pentru DLSS și, în combinație cu modelele de plăci video de la NVIDIA, poate rula la rezoluție 1440p cu 60FPS.

NVIDIA DLSS echilibrează balanța

NVIDIA DLSS reușește să ofere un spor de 73% în performanță atunci când Outriders rulează în rezoulție 4K, ceea ce îmbunătățește framerate-ul, iar asta se aplică pentru toate plăcile video NVIDIA, pornind de la RTX 3060 Ti. În plus, echipa verde oferă cadou un key de Outriders pentru Steam la achiziționarea de laptopuri cu GeForce RTX eligibile.

Outriders NVIDIA DLSS

Cât despre Outriders, cred că cei care au dat prin Bulletstorm de la People Can Fly își vor da seama despre ce vorbesc. Se ia RPG-ul co-op și se aruncă pe planeta Enoch, într-o furtună de gloanțe și abilități speciale. Sună familiar, nu? „Da, așa ziceam și eu”, răspunde subsemnatul, amintindu-și de Bulletstorm: Full Clip Edition, Borderlands, Rage și Warframe pe steroizi.

 

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button