GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Outriders stochează câțiva GB de date inutile în folderul cu Windows

Unii dintre voi ați auzit cu siguranță de Outriders și poate îl și jucați. Dacă va întrebați, review-ul este pe drum și o să îi dau drumul în curând, dar mai am nevoie de ceva timp alături de joc. Până atunci, poate vreți să vă verificați partiția de sistem, întrucât jocul celor de la People Can Fly are prostul obicei de a salva date despre fiecare crash (și sunt dese) în folderul în care se odihnește și Windows.

Acest comportament este normal pentru Unreal Engine, care stochează o mulțime de date după fiecare crash pentru a le trimite mai departe către developer. Problema cu Outriders este că datele acestea nu sunt șterse după ce sunt folosite, astfel rămân pe post de greutate suplimentară prin partiția de sistem, ascunse sub nu mai puțin de șase foldere.

Outriders Crash Folder

Cum poți scăpa de fișierele în plus stocate de Outriders?

Situația asta a fost descoperită de un utilizator de reddit care a început să investigheze ce anume îi ocupă spațiul de pe partiția de sistem. Acesta a descoperit că folder-ul în care Outriders stochează log-urile după crash are nu mai puțin de 23GB. După câteva căutări mai amănunțite, nu ar fi singurul utilizator cu problema asta. Așa că m-am decis să caut și eu să văd ce găsesc. Odată intrat în folderul cu pricina, aveam acolo trei fișiere dump care împreună însumau undeva la 1.4GB ceea ce înseamnă că eu nu am avut nici de departe la fel de multe crash-uri ca și cei de pe reddit.

Din fericire, este ușor să scapi de aceste fișiere. Trebuie doar să le ștergi din folder-ul în care se ascund și gata, îți poți folosi spațiul eliberat. Până la urmă, ai plătit pentru tot SSD-ul și Outriders (sau orice alt soft) n-ar trebui să stocheze chestii în plus.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button