MORE

Outlook.com este inecat de mailuri legate de pastile pentru marire si neveste din Rusia

Cand vine vorba de filtre, Microsoft se pare ca nu face o treaba prea buna, atat cele implementate in Outlook, dar si cele de Hotmail se pare ca au dat gres miercuri, o tona de mailuri spam incepand sa apara in casutele postale digitale ale utilizatorilor.

De la neveste prin posta din Rusia, pana la pastile pentru marirea penisului sau oferte pentru site-uri porno, se pare ca serviciul nu a scapat nici macar un tip de spam mail calcator pe nervi. Pentru care, evident, Microsoft a declarat: „Cativa dintre utilizatorii nostri au primit spam excesiv pe mail”. Traducere: „Am gresit ceva la masina si se futu’ butonu!”

Problema se pare ca a fost implicit la filtrele de spam, acestea functionand… din parti, timp de 12 ore curgand pe mailuri propuneri de casatorie, pastile pentru marirea… in fine, regele senegalez vrea sa il ajuti cu bani si lista cred ca este deja arhicunoscuta.

Aparent, procesul de migrare la Outlook.com nu a fost lipsit de incidente, dar nu este inca clar daca migrarea a cauzat problema sau nu. Cert este ca intreaga situatie a pus clientii Microsoft intr-o ipostaza destul de neplacuta, mai ales ca intr-o zi normala, atunci cand functioneaza cum trebuie filtrele, in general doua sau trei astfel de mailuri spam ajung in casuta. Cu ocazia incidentului se pare ca numarul a crescut semnificativ, unii utilizatori acuzand chiar un numar impresionanat de mailuri, numarand intre 80 si 100 in doar 24 de ore.

 

Articole asemanatoare

Back to top button