GamingPC&ConsolesTech&IT

Outlast primește o continuare cooperativă

Groază în patru

Cu ani și ani în urmă, Outlast era pe jocul despre care vorbea toată lumea. Nu puteai arunca un băț fără să dai de un youtuber care îl juca, sau de un comentariu la un top despre jocuri de groază ce îi semnala lipsa, chiar dacă topul era vechi de un deceniu.

Apoi, a venit continuarea. Nu a fost la fel de populară. Așa că pentru următorul joc din serie, Red Barrel Games vrea să meargă pe o cale diferită. Outlast Trials va fi un joc de tipul cooperativ, la care patru personaje vor putea înfrunta teroarea mai mult sau mai puțin ascunsă. Veți putea parcurge jocul și pe cont propriu, dacă nu aveți prieteni.  Spre deosebire de jocurile anterioare, în Outlast Trials nu mai explorați colțișoare din SUA, ci locații mai „pitorești” de prin Uniunea Sovietică, la apogeul războiului rece… primul război rece.

Jocul încă este foarte departe de a fi lansat, așa că nu ar trebui să vă așteptați să îl vedeți pe piață prea curând. Totuși, când va fi lansat, poate că va reuși să recaptureze magia primului Outlast. Nu că ar fi fost o revelație, dar măcar atunci piața nu era plină de jocuri similare.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button