PC&Consoles

Outlast 2 primeste un Teaser

Outlast 2 va fi lansat in aceasta toamna, iar pentru cei care ard de nerabdare sa afle detalii despre joc, studioul Red Barrels a pregatit ceva pentru Pax East, spre sfarsitul acestei luni.

Acolo va fi prezentat primul trailer oficial al jocului, care va elucida in sfarsit cateva din misterele lui Outlast 2. Dar pana atunci, studioul a pregatit acest mic teaser:

Daca nu ati inteles nimic din el, nu e mare problema, pentru ca cineva s-a gandit sa inverseze componenta audio. Acum chair puteti auzi despre ce era vorba.

Nu ofera tocmai multe informatii despre joc, dar se muleaza cu micile detalii pe care le stim deja despre Outlast 2. In locul unui azil de nebuni, povestea pare de parca s-ar petrece pe undeva prin acea zona din SUA unde tot apar biserici in pustietate, conduse de indivizi nebuni care se cred sfinti si comit tot felul de atrocitati.

Actiunea lui Outlast 2 se petrece in acelasi univers ca predecesorul sau, asa ca va fi interesant sa vedem daca exista vreo legatura cu ce s-a intamplat in acel azil, sau mai exact, cu ce s-a intamplat sub azil.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button