MORE

Outlast 2 este in dezvoltare!

Outlast 2 este in dezvoltare! Iar internetul este cat se poate de entuziast. De aseara pana in acest moment lumea discuta doar despre cum ar putea sa continue studioul indie jocul si cum evolueaza povestea jurnalistului bagaret, in conditiile in care aceasta nu a avut cine stie ce priza la public.

Red Barrels, producatorul jocului, a confirmat ca lucreaza la continuarea mai terifianta si mai „horror” a jocului de anul trecut. Philippe Morin, co-fondatorul studioului, a declarat ca jocul este in faza de proiect in desfasurare si ca mai au de munca la el. Conform acestuia:

” Dupa ce am livrat versiunea de Xbox One pentru Outlast, am stat sa analizam situatia si am realizat ca mai putem produce inca un joc Horror. Astfel ne-am decis sa incepem munca la Outlast 2″ 

Detalii inca nu avem despre cum si ce o sa fie in joc, si nici macar despre locatia povestii, Philippe Morin mai declarand ca: ” Parte din distractia unui joc Horror este sentimentul descoperirii a ceva nou, de a progresa in poveste si de a intelege ce se intampla in ea”. Un lucru este cert: azilul de dusi cu pluta nu mai este in plan pentru acest nou joc. Asa ca ne asteptam la o casa bantuita sau eventual un castel, pentru ca nu este joc horror care sa nu aiba asta.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button