Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Outlast 2 anuntat oficial cu un teaser trailer … sinistru

/
/
/

Outlast este un succes atat critic, cat si in ochii fanilor genului survival horror, titlul fiind aplaudat de ambele parti, dar si criticat aspru pentru micile concesii in gameplay. Cu toate astea, jocul a avut destul succes cat sa se materializeze si o a doua parte, transformandu-l intr-o franciza astfel, Red Barrels avand ceva de lucru cu acest ultim joc.

Studioul Red Barrels a reusit cu primul joc Outlast sa sperie o groaza de oameni, fiind chiar unul dintre cele mai apreciate jocuri horror din ultima vreme. Totusi, Outlast 2 promite,multe mai multe schimbari, in bine, fata de predecesor, acesta fiind descris precum „un joc care prezinta o viziune introspectiva in interiorul psihicului uman si secretele sumbre pe care acesta le ascunde” 

Se pare ca protagonistul din jocul trecut nu mai este prezent, lucru de inteles avand in vedere cum se termina Outlast, continuarea avand noi personaje, o noua camera night-vision si ceva noi mecanici de joc care sa schimbe felul in care jucatorul experiementeaza aceasta noua experienta horror.

Niciun conflic nu este doar alb si negru. Dar, dupa ce s-aseaza praful, castigatorii decid cine a avut dreptate si cine nu. Cine este cel bun, si cine este cel rau. Natura umana ne impinge la extreme de violenta si depravare, pe care mai apoi le justificam sub forma de inspiratie divina si promisiunea unui paradis intr-o alta viata. Oroarea se ridica din disperare si credinta oarba. OUTLAST 2 va va testa credinta, va impinge jucatorii intr-un loc unde sa innebunesti este cel mai sanatos lucru pe care-l poti face.

[redbarrelsgames.com]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar