PC&Consoles

Outlast 2 a primit o dată de lansare

Outlast a devenit foarte rapid unul din cele mai populare jocuri ale anului 2013, atât pentru că era un joc de groază bunicel, cât și pentru că youtube era invadat de oameni cu o cameră îndreptată spre iei, urlând într-un microfon de parcă ar avea o criză existențială.

Jocul era atât de popular, încât te trezeai cu comentarii la topuri despre jocuri de groază din 2010 care spuneau că habar nu ai despre ce vorbești, fiindcă Outlast nu este în listă. Povestea aceasta cu siguranță se va repeta luna viitoare, pentru că Red Barrels a dezvăluit data de lansare pentru Outlast 2.

Jocul va fi disponibil pe PC; Xbox One și Playstation 4 în ziua de 25 aprilie, o zi în care Twitch, Youtube și fiecare alt serviciu de streaming sau distribuție video va fi umplut cu thumbnail-uri prost făcute cu fața unor oameni urlători lipită peste un screenshot din joc. Outlast 2 ar urma să coste în jur de 30 de euro, cel puțin la precomandă.

O variantă demonstrativă a sa este disponibilă de anul trecut, și vă oferă o bucată reprezentativă pentru atmosfera generală a jocului și gameplay-ul de bază. Dacă nu ați încercat încă acel demo… aveți ghinion pentru că a fost valabil doar până în luna noiembrie pe Steam.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close