GamingPC&ConsolesTech&IT

Outcast Second Contact este acum gratuit

În ere de mult apuse, când părea de parcă voxelul va fi următorul mare lucru, în mare parte pentru că voxelii erau atunci imenși, exista un joc numit Outcast. O aventură SF excelentă despre explorarea unei planete stranii.

Ani mai târziu, jocul a fost refăcut de la zero, sub forma lui Outcast Second Contact, dar nu prea să fi avut parte de prea multă atenție. Așa că pentru a remedia problema, până mâine seară puteți obține jocul gratuit de pe Humble Bundle.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina dedicată acestei promoții, să apăsați pe butonul mare și verde „Get it Now” și apoi să așteptați câteva minute pentru ca cererea să fie procesată. Apoi, jocul puteți să îl descărcați de pe Humble Bundle, fără nevoia de a-l activa pe Steam, sau vreun alt serviciu de distribuție digitală. Outcast Second Contact vine fără DRM, poate fi descărcat chiar printr-un protocol de torrent.

Din păcate, varianta remasterizată nu păstrează intactă viziunea artistică a originalului, cea că personajul principal merge de parcă ar avea o nevoie permanentă de-a găsi urgent o pereche nouă de izmene.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button