Telefoane

Oukitel va lansa încă un telefon cu o baterie de 10000 mAh

De fiecare dată când apare un telefon nou, indiferent cât de performant este, tot te întrebi de ce n-au reușit să îngrămădească în el o baterie care să îl facă să țină măcar două zile.

Motivul ar putea fi greutatea și simplul fapt că o baterie mai mică se va uza mai rapid. Asta și atunci când explodează nu va incendia chiar toată casa, doar o parte din ea.

Cu toate acestea, Oukitel se pregătește să lanseze în această vară un succesor pentru celebrul K10000, telefonul care avea o baterie de zece mii de miliamperi-oră. Numele acestui telefon este K10000 Pro. După cum vă puteți imagina, acest nou model va păstra bateria gigantică, dar actualizează puțin configurația telefonului.

Modelul Pro va dispune de 3GB de RAM, în loc de doar 2GB, dublează capacitatea de stocare la 32GB și folosește un chipset MediaTek cu 8 nuclee, nu 4, care vor funcționa la 1.5GHz. Ecranul rămâne tot de 5.5 inch, dar de această dată poate să redea rezoluția de 1080p.

Bateria de 10000 mAh va putea fi încărcată complet în doar trei ore și ar trebui să ofere suficientă energie pentru câteva zile de uz intens. Nu s-a spus exact câte zile. Modelul precedent putea atinge chiar două săptămâni, dar din moment ce K10000 Pro a primit un upgrade de hardware, probabil nu se va atinge chiar la o asemenea performanță.

Nu sunt încă informații despre ziua exactă a lansării sau prețul său.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button