GamingȘtiri IT

Osaka va gazdui un hotel pentru eSports?!

Nu stiu daca pot scrie stirea asta si sa raman in acelasi timp serios, dar se pare ca in luna Aprilie a anului care urmeaza, un hotel cu tematica eSports va fi deschis in cartierul Nipponbashi, un cartier de geeks din Osaka. Se va numi eSports Hotel E-Zone Cyberspace si este primul de felul sau din Japonia. Si destul de sigur si din lume.

Daca punem la socoteala si subsolul, hotelul are noua etaje iar acestea sunt impartite in cateva zone. Primele trei etaje sunt zonele de gaming, cu peste 70 de calculatoare foarte puternice, gata oricand de gaming la detalii Ultra si streaming. Dupa acestea, de la etajul 4 pana la etajul 8, oaspetii au parte de capsule de dormit, ceea ce completeaza pachetul. Pe langa asta, etajul al saptelea este ceva mai special, intrucat are camere de dormit echipate si cu PC-uri de gaming, astfel nu vei fi niciodata deconectat. Hotelul urmareste sa devina o atractie de neratat atat pentru cei noi intrati in lumea eSports, dar si pentru veteranii industriei.

Nu se stie insa nimic despre ce tarife vor fi practicate in cadrul acestui hotel. Oricum ar fi, sunt de parere ca intr-un final, s-a mers prea departe, dar daca ne uitam in ce fel de societate traim, nu ar trebui sa ne mai mire nimic. Singura mea intrebare ramane: Cat le va lua pana vor transforma tampenia in bordel?

Kotaku

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button