GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Orwell: Keeping an Eye on You este gratuit pe Steam, dar doar până diseară

Iată o veste bună pentru jucătorii de PC-uri care vânează chilipiruri: puteți descărca un joc gratuit pe Steam acum și va rămâne al vostru să-l jucați pentru totdeauna. Jocul este Orwell: Keeping an Eye on You și e gratuit doar azi. Puteți să-l adăugați în contul vostru folosind link-ul de la sfârșitul articolului.

După cum sugerează titlul său, Orwell: Keeping an Eye on You se desfășoară într-un stat supravegheat similar celui descris în romanul clasic al lui George Orwell, 1984. Partidul, după cum se numește guvernul autoritar, a creat un sistem de supraveghere numit Orwell care urmărește postările de pe social media, conversațiile private ale cetățenilor și alte informații. Jucați rolul de angajat guvernamental însărcinat cu trecerea prin datele oamenilor pentru a găsi ceva suspect.

O bomba explodează într-un parc în prima zi la locul de muncă, așa că încerci să găsești cine este responsabil. Pentru a face acest lucru, folosiți Orwell pentru a vedea postările, conturile bancare, e-mailurile și alte date ale oamenilor. Jocul este episodic, astfel încât povestea se joacă în cinci capitole.

O continuare, Orwell: Ignorance is Strength, a fost lansată la începutul acestui an. Puteți să-l achiziționați la reducere de aici pentru o reducere de 40% până pe 8 octombrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button