PC&Consoles

Origin-ul isi schimba fata – Oare si naravurile?

Platforma digitala Origin a celor de la EA are punctele sale forte, ca de exemplu incapatanarea celor de la Electronic Arts de a lansa exclusiv pe acest magazin virtual jocurile produse de studiourile adiacente. Asa avem FIFA in fiecare an, NFS din cand in cand si cate un Battlefield, fie ca il vrem sau nu.

Bine, daca poti considera astea puncte forte! Pentru ca la parti negative, Origin are o istorie tare controversata, de la colectare de date, pana la „depistarea” acestuia ca un virus. Asta ca sa nu mai vorbim despre tema, care nu a suferit decat niste modificari majore de la lansare. Lucru care se pare ca este pe cale sa se schimbe. 

Descoperirea vine via formului NEOGAF, unde s-au postat astazi o serie de imagini care indica o schimbare la fata  a Origin-ului, optandu-se catre un design minimalist, care, se pare ca prinde extrem de bine la public.

Conform postarii, cei care doresc sa vada noua tema trebuie sa opteze sa fie beta testeri pentru versiunile viitoare de Origin, astfel noul look activandu-se.

 NEOGAF SmartWaffle
NEOGAF SmartWaffle

Acum daca aruncam o privire peste noul layout si analizam GOG Galaxy si Spotify, s-ar putea sa tragem niste paralele destul de interesante, EA imprumutand cateva elemente de design de la cele doua servicii de distributie digitala. Din pacate, fie ca este vorba de un imprumut sau nu, un lucru este cert: Acest lucru nu o sa impresioneze foarte multi gameri. Gameri care nu agreeaza Origin-ul pentru un singur motiv… Nu este Steam. Motiv pentru care si platforma nu este atat de populara, in mare parte datorita absentei multora dintre beneficiile pe care Steam-ul le ofera.

NEOGAF SmartWaffle
NEOGAF SmartWaffle

Daca EA doreste sa se impuna pe piata cu Origin, cea mai simpla cale este sa inceapa sa se uite in curtea competitiei si sa incerce, pe cat posibil , sa emuleze cateva dintre caracterisitice si practicile adversarilor in mediul online. Altfel, Origin nu o sa fie cine stie ce mare sfaraiala, fiind accesat doar pentru FIFA, NFS, DA sau Battlefield.

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button