PC&Consoles

Origin are acum câteva promoții foarte mari

Origin, serviciul de distribuție digitală făcut de Electronic Arts, are în acest moment un număr mare de promoții de care pot profita cei care s-au obișnuit cu ideea de-a folosi Origin.

Player Appreciation Sale este numele promoției, și vă permite acum să cumpărați jocuri precum Titanfall 2 la doar 15 euro, sau chiar Mass Effect Andromeda, unul dintre cele mai mari jocuri lansate în această primăvară, pentru doar 20 de euro. Sigur, ambele n-au avut parte de o recepție grozavă, sau de vânzări bune din cauza deciziilor oribile luate de Electronic Arts, dar promoția nu este de trecut cu vederea.

Zeci de jocuri făcute atât de către Electronic Arts, cât și marca Ubisoft, Paradox, THQ Nordic, până și câte un Witcher  rătăcit, sunt disponibile în cadrul acestei promoții. Desigur, acestea n-au promoții la fel de bune, Watch Dogs 2 costând 30 de euro, spre exemplu. Dar puteți lua Sim City 4 pentru 5 euro, The Sims 4 la 20 de euro, Need For Speed pentru 10 euro și un Star Wars Battlefront pentru doar 5 euro.

[Electronic Arts]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button