Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Origin Access are acum un trial gratuit de 7 zile… aproximativ

/
/
/

Electronic Arts oferă publicului de ceva vreme posibilitatea de-a se abona la un serviciu numit Origin Access, care permite jucatul gratuit a mai multor titluri din catalogul companiei. Iar acum, pentru cei care nu erau doar curioși, există o metodă de a încerca acest serviciu gratuit… aproximativ gratuit… teoretic gratuit.

EA anunță un trial de 7 zile care vă permite acces la Origin Access, o promoție care va fi disponibilă doar pentru o perioadă limitată de timp. Cât de limitată? Nu știu cu siguranță, nu scria pe acolo. Dar scria altceva pe acolo.

Deși acest trial de 7 zile este teoretic gratuit, practic nu prea este. Ideea din spatele promoției oferite de Electronic Arts este că dacă vă abonați pentru cel puțin o lună, atunci veți primi 7 zile gratuite și va trebui să plătiți taxa următoare cu o săptămână mai târziu.Nu am verificat dacă poți anula abonamentul până la finalul celor 7 zile și să primești înapoi banii care îți sunt ceruți încă de la bun început, așa că vă las pe voi să experimentați cu asta.

Cine știe, poate în curând Electronic Arts va înțelege ce exact înseamnă un Trial.

[Electronic Arts]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar