MORE

Orice precomanda DESTINY iti ofera acces GARANTAT la BETA!

Se pare ca si Romania se aliniaza incet dar sigur la standardele de afara. Orice precomanda pentru jocul Destiny efectuata la  Altex și eMAG  ofera acces garantat la Beta testul din aceasta vara. In cuvinte mai simple, poti sa incerci in vara jocul mai repede.

Codul de acces pentru testul Beta al jocului Destiny va fi livrat via e-mail, ulterior efectuării unei precomenzi, cumparatorul fiind obligat sa acceseze o pagina pentru a se inregistra folosind codul aferent. Link AICI. Ulterior, dar înainte de începerea efectivă a testului Beta pentru Destiny, jucatorul va fi contactat prin e-mail pentru a alege platforma pe care dorește să participe. Atentie, ai nevoie de internet pentru a putea sa accesezi Beta Testul, jocul fiind un Shooter MMO.

În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, iar jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus. Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității.

Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One şi Xbox 360.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button