PC

Opțiunea de upgrade gratuit la Windows 10 expiră la finalul anului

Microsoft ține să vă amintească de faptul că nu veți mai putea face upgrade de la Windows 7 sau 8.1 la Windows 10 gratuit după data de 31 decembrie 2017.

În mod normal, această funcție a fost deja dezactivată de anul trecut, după o perioadă în care Microsoft s-a chinuit să se comporte ca un distribuitor de malware la modul în care încerca să convingă utilizatorii să treacă la noul sistem de operare. Dar încă mai există un mod de-a obține un upgrade gratuit, atât timp cât o faceți pentru a căpăta acces la funcțiile de accesibilitate superioare ale lui Windows 10. Tot ce trebuie să faceți este să intrai pe pagina dedicată acestui tip de upgrade.

Desigur, puteți face acest upgrade și dacă nu sunteți interesați de funcțiile de accesibilitate. Știu, reprezintă o încălcare gravă a încrederii pe care Microsoft o pune în voi, ca utilizatori onești. Important este că o puteți face în continuare până pe 31 decembrie. După această dată nu va mai fi nici un mod legal de-a obține oricând o variantă gratuită a lui Windows 10… cât timp aveți deja o variantă legală a lui Windows 7 sau 8/8.1.

Sistemul de operare a primit recent un update de toamnă care în mod miraculos a reușit să nu creeze 5 alte foldere My Documents în cazul în care îl aveai deja mutat pe o altă partiție.

[Extreme tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button