PC&Consoles

Opt jocuri indie senzationale la aproape 4 euro

Atunci cand achizitionezi un joc indie, sentimentul de neliniste se asterne incet, dar sigur, in mintea cumparatorului, acesta intrebandu-se daca a facut sau nu o prostie, avand in vedere ca in ultima vreme increderea in producatorii indie, vezi No Man’s Sky, a cam scazut in ochii gamerilor.

Motive sunt multiple! Phil Fish cu al sau Fez si alti realizatori de jocuri indie s-au cam comportat ca niste prunci in ultimii trei ani, mai, mai sa bata din picior si sa inceapa sa planga pentru ca lumea nu le apreciaza arta sau alte si alte plangeri pe care publisherii mari le au de ani de zile.

Mere acre pana la urma gasim peste tot. Nu poti sa ai o padure fara uscaturi, asa cum industria este plina de oameni talentati care nu pot face fata atentiei publice si avalansei de „fătuci cu tastatura”.

Totusi, intre jocuri bune, care au fost realizate de țăcăniți, jocuri cu un marketing inselator si dive care nu stiu cand sa taca din gura, apar si jocuri care te lasa cu gura cascata! Unele dintre ele chiar vin intr-un pachet atractiv, la preturi de bundle, modice chiar, in cazul de astazi discutam despre 8 jocuri geniale pe care trebuie sa le incerci.

BundleStars a realizat un asfel de bundle, acesta continand titluri precum: Never Alone, Grey Goo, From the Depths sau Papo & Yo, jocuri care au fost aclamate si apaludate atat de critici, cat si de comunitate. Lista de jocuri completa o gasiti mai jos, alaturi de un link catre bundle. Noi spunem ca este una dintre cele mai interesante bundle-uri de anul acesta.

  • Never Alone Arctic Collection
  • 12 is Better Than 6
  • Grey Goo Definitive Edition
  • From the Depths
  • Robot Roller-Derby Disco Dodgeball
  • CastleStorm
  • Memoria
  • Papo & Yo

[BundleStars]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button