MORE

Opt camere noi lansate de Canon la CES 2015!

Canon au prezentat la CES 2015 opt camere compacte noi din gamele PowerShot si VIXIA, precum si o imprimanta foto din clasa Pixma. Ce au toate acestea in comun? – Se pot interconecta wireless! Fiecare dintre aceste modele are Wi-Fi si NFC, permitandu-ti sa interactionezi cu smartphone-ul tau fara sa intampini vreo piedica. Faptul ca ele sunt wireless iti permite sa le conectezi cu diverse periferice, cum ar fi Connection Station CS100 de la Canon sau cu noua imprimanta foto Pixma MX492.

Varful de lance pentru noile produse prezentate la CES il constituie aparatul PowerShot SX530 HS, cu un zoom optic de 50x si senzor de 16 megapixeli. Este un aparat care ofera flexibilitate si calitate la un pret destul de rezonabil – 430 de dolari. Canon a lansat, de asemenea, PowerShot SX710 HS si SX610 HS, cu zoom optic de 30x si, respectiv, 18x, vandute la pretul de 350 si, respectiv, 250 de dolari. Toate modelele SX au Wi-Fi si NFC pentru conectare la smartphone-uri. Pentru bugete reduse, compania ofera solutii potrivite: modelele PowerShot ELPH 170 IS – la 150 de dolari – si ELPH 160 – la 120 de dolari.

Ambele au senzori de 20 de megapixeli, zoom optic de 12x si video la 720p, iar in cazul lui ELPH 170 IS este adaugata stabilizarea optica. Camerele video VIXIA filmeaza Full HD, au zoom optic 57x si stabilizare optica a imaginii. Diferenta dintre cele trei modele VIXIA e data, in principiu, de pret – HF R62 costa 450 de dolari avand o baterie cu o capacitate mult mai mare fata de modelul R60 (care costa 400 de dolari) si ambele aparate au Wi-Fi si conectivitate NFC; cat despre VIXIA HFR600, aceasta costa 300 de dolari, dar nu are capabilitati wireless si nici baterie atat de performanta. In ceea ce priveste imprimanta foto Pixma MX492, ea poate printa 4,4 imagini pe minut si poate fi conectata la camere sau computere prin intermediul Wi-Fi, pretul sau fiind extrem de rezonabil – respectiv 100 de dolari.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close