Tech&IT

Oppo Watch 3 și Watch 3 Pro vor avea procesor Snapdragon W5 Gen 1

După ce Samsung au dezvăluit acum o săptămână Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro în cadrul evenimentului Samsung Galaxy Unpacked, cei de la Oppo au venit de asemenea cu niște modele destul de promițătoare. Oppo Watch 3 și Oppo Watch 3 Pro sunt primele smartwatch-uri care folosesc procesorul Snapdragon W5 Gen 1 de la Qualcomm, lucru care a fost dezvăluit luna trecută.

Oppo Watch 3 vine cu un ecran AMOLED de 1.75 inch cu o rezoluție de 372×430 pixeli. Acesta are o baterie de 400 mAh care se încarcă în 60 de minute, 1 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie de stocare, Bluetooth 5.0, eSIM și NFC, aceasta fiind doar o parte din caracteristicile sale. Bateria acestuia ține aproximativ patru zile, în cazul în care ceasul este folosit constant, cu posibilitatea de a ajunge la zece zile de utilizare atunci când modul de economisire al bateriei este activat. Cât despre culori, Oppo Watch 3 vine în două variante: Platinum Black și Feather Gold. Fratele său mai mare, adică Oppo Watch 3 Pro, vine tot în două variante: Platinum Black și Desert Brown.

oppo watch 3 pro

Modelul Pro este puțin mai mare decât cel de bază, cu un ecran AMOLED de 1.91 inch, iar rezoluția acestuia este de 378×496 de pixeli. Bateria este de 550 mAh, capacitate care te lasă să-l folosești timp de cinci zile până să-ți ceară să-l încarci (interval de timp care poate ajunge până la 15 zile în modul de economisire al bateriei). Cât despre timpul de încărcare, acesta este cu cinci minute mai lung decât în cazul modelului de bază, adică 65 de minute. În rest, caracteristicile Pro-ului sunt identice cu cele ale modelului de bază.

Având în vedere feature-urile acestor smartwatch-uri, sunt curios să aud cum se comportă odată ce vor fi folosit de mai mulți utilizatori și pentru mai mult timp. Dacă feedback-ul va fi pozitiv, înseamnă că cei de la Oppo au reușit să creeze un competitor solid pentru Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro de la Samsung. Din păcate, smartwatch-urile celor de la Oppo au fost lansate doar în China (cel puțin deocamdată) și vor fi livrate celor care au făcut precomandă începând cu 19 august.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button