TECHTech&ITTelefoane

Oppo va prezenta propriul telefon pliabil in februarie 2019, la Mobile World Congress

Oppo va profita de evenimentul tinut la Barcelona pentru a introduce publicului larg primul telefon pliabil din portofoliul companiei.

Oppo va prezenta primul sau smartphone pliabil la Congresul Mobile World din Barcelona in luna februarie a anului viitor. Confirmarea vine direct de la Managerul de Produse al Oppo, Chuck Wang. Chiar daca nu a dezvaluit niciun fel de detalii despre modelul pliabil, acesta a mentionat ca Oppo va livra un smartphone 5G in 2020 si ca va incerca, de asemenea, sa lanseze primul sau telefon cu decupaj direct pe display in cursul aceluiasi an.

Telefoanele pliabile se vor dovedi probabil un punct cheie al industriei smartphone-urilor in 2019. Samsung a oferit deja cateva informatii despre propriul model de acest tip, Samsung Galaxy F si este de asteptat sa prezinte mai multe detalii in cadrul Congresului Mobile World din februarie. LG va prezenta de asemenea un model pliabil la CES 2019 in ianuarie, in timp ce Huawei va se pregatesc sa faca acelasi lucru la Mobile Word Congress in Barcelona. Pe langa acesti jucatori de top de pe piata, se stie ca si Xiaomi lucreaza la un telefon cu afisaj pliabil, desi despre acesta exista prea putine informatii oficiale pana acum.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button