Telefoane

Oppo R9s și R9s Plus au fost anunțate

Compania Oppo a dezvăluit cele mai noi modele de telefoane ale sale, R9s și R9s Plus.

Cele două telefoane diferă destul de mult între ele, puținele elemente comune fiind: Android 6, suportul pentru un card SD, abilitatea de-a se încărca în 5 minute cât pentru două ore de convorbire, alături de camerele principale care sunt amândouă de 16 megapixeli.

R9s are un ecran de 5.5 inch cu suport pentru rezoluția de 1920×1080, acoperit de Gorilla Glass 5. Telefonul este construit pe baza unui chipset Snapdragon 625 cu un GPU Adreno 506, având 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare. Bateria sa este de 3010mAh.

Modelul Oppo R9s Plus are un ecran de 6 inch, suportând aceeași rezoluție Full HD. Chipset-ul pe care este bazat acest telefon este un Snapdragon 653, care doar ce a fost anunțat, cu 6GB de memorie RAM și 64GB de stocare. Voi face aici o mică pauză pentru cei care acum și-au dat seama că sunt telefoane care au RAM mai mult decât are telefonul lor stocare. Bateria lui Oppo R9s Plus este de 4000mAh

Prețul pentru R9s este de 415 dolari, iar cel al lui R9s Plus este de 520 de dolari. Acestea vor fi disponibile pe piață din octombrie și, respectiv, decembrie.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button