MORE

Oppo R9 si R9 Plus vor fi lansate pe 17 Martie

17 Martie este data oficiala de lansare pentru Oppo R9 si R9 Plus. Ambele telefoane au trecut testele TENAA. R9 si R9 Plus vor fi echipate cu ecrane AMOLED si carcase din aluminiu.

Oppo R9 reclama

R9 va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, in timp ce R9 Plus va fi echipat cu un ecran de 6 inch cu rezolutie 1080p. Ambele telefoane vin echipate cu procesoare octacore, 4GB RAM si 64GB pentru stocare, cu posibilitatea de expansiune folosind un card microSD. Sistemul de operare va fi Android 5.1 la lansare, dar pe parcurs acesta va fi actualizat la Android 6. In partea frontala sar si pe spate se afla cate o camera de 16MP, asadar beneficiati de un selfie la o rezolutie foarte mare. Este posibil ca telefoanele sa fie echipate si cu tehnologia sensor-shift stabilization, care a fost prezentata la MWC. Oppo R9 va avea o baterie de 2850mAh in timp ce R9 Plus va avea o baterie de 4120mAh. Ambele telefoane vor beneficia de incarcare rapida.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button