Știri ITTECHTelefoane

Oppo a prezentat un prototip de telefon 5G în cadrul MWC 2019

Mobile World Congress a stat sub semnul telefoanelor 5G, iar Oppo este unul dintre producătorii care nu s-au ferit să se alăture trendului, prezentând în cadrul evenimentului un prototip pentru primul telefon 5G din portofoliul companiei. Ca în cazul multor dispozitive de acest fel, smartphone-ul se bazează pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 855 SoC cu modem X50 și este așteptat să apară pe piață în cursul acestui an.

Telefonul beneficiază de un display mare, cu notch pentru camera de selfie, având pe partea din spate o cameră foto cu senzor de adâncime și bliț LED. Unitatea este de asemenea dotată cu un port USB de tip C și un jack audio de 3,5 mm. Cum telefonul este încă în stadiul de prototip, Oppo nu a dezvăluit specificațiile finale, dar este de așteptat să vină dotat cu cele mai noi tehnologii, de vreme ce modelele 5G au de regulă caracteristici de top.

În cadrul unei demonstrații făcute la MWC, telefonul părea deja suficient de bun pentru a rula jocuri video 3D și a le proiecta pe un televizor. Oppo încă lucrează la partea estetică a noului smartphone, ca si la și alte funcții importante care țin de dotările telefonului. Compania este așteptată să ofere mai multe detalii despre noul său telefon 5G în următoarele luni, când vom afla și primele estimări de preț, laolaltă cu data de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button