MORE

Oppo Neo 7 anuntat in mod oficial

Oppo a dezvaluit in mod oficial noul sau telefon destinat celor care nu isi permit sa cumpere tocmai cele mai scumpe modele cu putinta, Neo 7.

Acest telefon este definit de un ecran TFT LCD de 5 inch, cu o rezolutie maxima suportat de numai 960×540. Departe de a fi Full HD-ul pe care din ce in ce mai multe modele incep sa il suporte ca standard, Oppo Neo 7 nu are tocmai specificatii menite sa intoarca capete, ci doar sa lase portofelele intregi dupa achizitia sa.

Dispozitivul este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 410, care dispune de 4 nuclee cu o frecventa de 1.2Ghz. Are numai 1GB de memorie RAM, dar vine cu 16GB de stocare si are suport pentru extinderea sa prin intermediul unui card SD. Cele doua camere ale telefonului sunt de 8 megapixeli, si respectiv 5 megapixeli.

Oppo Neo 7 vine cu o baterie de 2420mAh, conectivitate prin 3G sau 4G, in functie de varianta, cu Bluetooth 4.0, Wi-Fi, chiar GPS. Toate acestea intr-un pachet care ar trebui sa coste pana in 200 de dolari.

Data de lansare pentru Oppo Neo 7 este 28 octombrie, atunci fiind disponibil in Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Mexic. Telefonul va fi lansat in alte regiuni, probabil si Europa, mai spre sfarsitul anului.

[GSM Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close