MORE

Oppo Find 7 – fotografii de 50MP si display QuadHD!

Producatorul chinez Oppo a lansat ieri la Beijing Find 7, un smartphone de top ce merita discutat.

Oppo Find 7 detine un procesor Snapdragon 801 Quad-core la 2.5 GHz, 3 GB RAM, 32 GB stocare interna si este sustinut de o baterie de 3000 mAh.

Printre altele, Find 7 este primul smartphone de pe piata care poate face fotografii la 50 de megapixeli cu ajutorul functiei Super Zoom. Inregistreaza video la rezolutie 4k si poate face clipuri video slow motion la 120 de cadre pe secunda in format 720p.
Cat despre display-ul telefonului, acesta este primul display 1440p existent in prezent pe un smartphone international, la o rezolutie de 2560×1440, cunoscut ca si QuadHD. Este bazat pe tehnologia Touch on Lens (ToL), care face loc unei structuri mai subtiri, unei rezistente ridicate la soc si cel mai important, unei precizii foarte ridicate a touchscreen-ului.
3,686,400 de pixeli inghesuiti in 5.5 inchi conduc la o densitate a pixelilor foarte ridicata, si anume 538ppi, depasind cu mult recordul detinut pana acum de HTC One, cu 469ppi.
Oppo Find 7 are si un fratior mai putin steroidizat, cu display FullHD (1080p), un procesor quad-core la 2.3 GHz, o baterie de 2800 mAh si 16 GB spatiu de stocare.

Ambele modele vor fi disponibile la nivel global la mijlocul lui Aprilie.
Oppo Find 7 se va lansa la pretul de 599$, iar Find 7a, modelul low-end, va costa 499$. Bineinteles, preturile vor fi cu siguranta mai mari in Romania.
Va asteptam parerile pe Facebook!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button