MORE

Opera sustine ca Microsoft minte despre Edge

Mai tineti minte testul de zilele trecute? Cel efectuat de Microsoft care arata ca Edge are cel mai scazut consum de baterie. Se pare ca unele companii nu sunt tocmai de acord cu rezultatul. Nu Google, in nici un caz, fiindca toata lumea stie ca daca ar fi in stare, Chrome ti-ar manca si PC-ul. Este vorba de Opera.

Compania este nemultumita de cateva lucruri legate de modul in care Microsoft a efectuat testul. In primul rand, Microsoft nu a spus cum a efectuat testul, nu a elaborat asupra metodologiei. Nu de alta, dar Opera a facut propriile teste in care browser-ul a iesit in fruntea lui Edge cu o marja destul de lejera.

Acest test facut de Opera a fost efectuat folosind cea mai nou varianta a browser-ului, in timp ce erau activate modul de economisire a energie si functia de blocare a reclamelor. Se stie ca Microsoft activasera modul de economisire a bateriei pentru Opera in testul de zilele trecute, dar nu era mentionat nimic de blocarea reclamelor.

Indiferent care dintre aceste doua companii are dreptate, trebuie luat in considerare un lucru foarte important… Chrome are probleme grave daca un Internet Explorer fara palarie si un alt browser de Chromium il pot zdrobi atat de usor in teste.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button