TECHTech&IT

Opera primește un portofel pentru criptomonede

Zilele trecute depănam amintiri despre cât de plin de funcții care mai de care mai utile și de versatil era browser-ul Opera în varianta sa bazată pe Presto. Varianta contemporană nu e tocmai la același nivel, dar măcar se diversifică în zone noi și neașteptate.

Compania din spatele browser-ului anunță începerea unui test pentru a vedea cât de bine ar funcționa integrarea unui portofel pentru criptomonede în Opera. Acest portofel va avea inițial suport doar pentru Ethereum, iar în cazul în care temerarii care se vor folosi de funcție nu vor raporta probleme, este posibil ca inițiativa să meargă mai departe. Nu a fost specificată deocamdată o dată la care testul va deveni public și accesibil tuturor celor curioși.

Un portofel integrat ca standard într-un browser cât de cât securizat nu este o idee rea, și ar putea să atragă ceva atenție din partea pasionaților de crypto. În special în cazul în care perioada aceasta mai domolă, în care prețurile parcă urcă un pas într-o zi și cad pe scări în alta, se va mai redresa puțin. Dar chiar și fără o nouă explozie de crypto, tot nu strică adoptarea sa la scară largă, din moment ce în ciuda celor care tot spun că nu există viitor în criptomonede, pentru multe aplicații sunt destul de practice.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button