MORE

Opera primeste suport nativ pentru ad blocking

In ere de mult uitate, pe vremea cand exista si altceva in afara de Chrome pe piata browserelor web, Opera avea un numar foarte mare de functii. Un numar imens. Atat de multe incat abia daca stiai ce sa faci cu ele. Iar atunci cand au fost indepartate toate, pentru ca Opera a devenit Chrome, te-ai intristat. Eh, una din acele functii revine. Opera suporta iar ad blocking nativ.

Cea mai recenta varianta dedicata dezvoltatorilor a browser-ului permite blocarea ca standard a reclamelor. Prin folosirea sa, paginile se incarce mai rapid si sa navigheze mai in siguranta pe internet, din moment ce un numar deranjant de reclame sunt de fapt malware.

Aceasta functionalitate nu a fost inca integrata in varianta publica a lui browser-ului, dar probabil asta se va intampla in viitorul apropiat.

Inainte de acest ad blocker, pe vremea lui Opera 12, browser-ul avea o functie de Content Blocking, care iti permitea sa blochezi manual ce reclame vroiai. Si spre deosebire de alte content blockers moderne, nu blocau reclama doar pe acea pagina, ci blocau sursa reclamei, permanent, oriunde.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button