TECHTech&IT

Opera GX este un browser web pentru gaming

Din categoria „Chiar trebuie să facem variante de gaming la orice lucru zilele astea?”, Opera s-a folosit de prilejul E3-ului pentru a dezvălui un nou browser web. Sau, mai bine zis, o nouă înfățișare pentru browser-ul său, ce este dedicată pasionaților de jocuri.

Numele său este Opera GX, fiindcă dacă nu ar avea X în nume clar nu ar fi pentru gameri. Și ce exact este în el pentru gameri? În mare parte opțiunile de limitare a consumului de procesor și de RAM, ce chiar sunt lucruri utile pe care poate că ar trebui să le aibă orice browser, în special cele bazate pe Chromium. În rest… are o tematică foarte „edgy” standard de roșu cu negru și poate fi customizat… ca… orice variantă a lui Opera de la începutul veacului și până în prezent. Mai are VPN-ul Opera, mai are suport pentru extensii ca Opera, dar se mai laudă și cu integrarea în interfața sa a unor servicii precum Twitch și a unei secțiuni unde puteți fi la zi cu toate știrile despre gaming și reducerile pentru jocuri. Știți voi, bookmarks.

Pentru a completa tematica „de gaming”, Opera GX a fost lansat în Early Access. Din fericire, probabil nu va avea loot boxes, DLC sau mecanici pay-to-win.

[Tom’s Hardware]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button