MORE

Opera renaște și adaugă suport pentru mesagerie

Opera anunță o nouă variantă a legendarului browser, una ce adaugă funcții menite să țină oamenii ceva mai conectați.

De acum înainte vă puteți asigura că nu veți rata vreodată un mesaj primit pe diversele servicii de socializare și mesagerie, din moment ce acum sunt integrate toate direct în browser.

Prin intermediul barei de utilități puteți accesa aplicații precum WhatsApp sau Facebook Messenger, oferind o experiență similară cu cea de pe un telefon mobil, în care mesajele primite pe acest gen de servicii sunt mereu vizibile. Aveți până și posibilitatea de-a târî fără efort imagini în mesaje și de a păstra ferestrele lor mereu active deasupra celorlalte.

Sigur, nu este tocmai o revenire la zilele sale de glorie, dar măcar browser-ul arată acum ceva semne că poate va deveni ceva mai mult decât o variantă vopsită a lui Chrome, cu un VPN. Desigur, funcțiile acestea de mesagerie nu sunt tocmai cele la care visau cei care foloseau Opera pentru muncă ani și ani de zile, dar cel puțin avem Vivaldi. Browser-ul făcut de foști angajați ai Opera poate că are ceva probleme și tot nu ajunge la standardul vechiului browser în era sa de aur, dar îți tot dă impresia că este făcut pentru oameni care muncesc, nu cei care se plimbă cu un skateboard și folosesc un selfie stick într-o reclamă pentru un browser web.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Opera renaște și adaugă suport pentru mesagerie - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button