PC&Consoles

OpenIV nu mai este interzis

Începem săptămâna cu o veste bună pentru cei care au fost moderat incomodați de interzicerea uneltei de modificare OpenIV pentru motorul Rage, ceva ce-a afectat în mare parte doar jucătorii de GTA 5.

Take Two a decis să își exprime ceva mai coerent opinia sa despre uneltele de acest fel, luând decizia finală de a nu mai încerca ”în general” să apeleze la ordine judecătorești pentru a le opri.

Compania ține să menționeze că în mod repetat că se referă doar la unelte care permit modificarea jocului în singleplayer, iar că cele de multiplayer tot sunt interzise. Take Two nu este nici în favoarea importării altor proprietăți intelectuale, nici măcar din propriile lor jocuri, așa că tot nu veți revedea acel Red Dead Redemption remake în GTA 5.

De asemenea, asta nu înseamnă că Take Two susține, autorizează, aprobă sau licențiază vreun fel de modificare de orice fel. Iar permisiunea de a folosi acest gen de unelte poate fi retrasă oricând. Pe scurt, companie tare, tare vrea să nu existe dubii legale că este cumva de vine atunci când cineva o să refacă Super Mario în GTA5, iar.

Consecința directă a publicării acestei clarificări este că OpenIV a primit un nou update ce îndepărtează informația referitoare la închiderea sa iminentă, unealta fiind utilizabilă pe termen lung. Cele de hacking care au fost interzise săptămâna trecută probabil nu vor fi re-aprobate.

[Rockstar, PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button