MORE

OnLive is Live

Gaming-ul pe PC si puterea de procesare au mers tot timpul mana in mana. Asta pana cand a aparut OnLive, un serviciu ce iti permitea sa accesezi si sa joci jocuri de pe servele acestora, fara sa ai un PC performant. Doar ca au cam dat faliment.

Sau cel putin asa parea pana vinerea trecuta, cand au reaparut in forta. OnLive a fost primul seriviciu care oferea optiunea de a te juca online, fara sa instalezi jocurile si fara sa fii nevoit sa ai un PC foarte performant. Doar ca extinzandu-se mult prea mult intr-o perioada scurta de timp, compania a ajuns sa anunte ca isi sisteaza toate activitatile in august 2013. Vineri, OnLive au dat un comunicat care a socat atat presa, cat si gamerii.

Americanii nu au anuntat doar un serviciu nou, ci doua. CloudLift si OnLive Go. Cloud Lift este un serviciu de streaming online, care ia jocurile pe care deja le ai pe contul tau de Steam si permite accesarea acestora prin OnLive, pe o microconsola, precum Nvidia Shield. Pentru moment, doar 20 de jocuri sunt disponibile cu aceasta functie, dar OnLive a anuntat ca lucreaza cu toti dezvoltatorii pentru a aduce mai multe jocuri pe platforma. OnLiveGo pe de alta parte este cel mai interesant aspect al anuntului, acesta putand fi o unealta extrem de utila pentru dezvoltatori. Acestia din urma pot oferi prin acest seriviciu beta teste fara sa isi faca probleme ca fisiere importante se vor scurge pe Internet. Ramane totusi de vazut cum vor decurge lucrurile, avand in vedere ca OnLive este inca vazut ca fiul risipitor din industria gaming-ului.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button