GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Onimusha revine cu o variantă HD

În ere de mult apuse, când Playstation 2-ul visa într-o zi să primească jocuri open world despre furat mașini, exista o serie numită Onimusha, făcută de Capcom.

La originea as, Onimusha era menit să fie un soi de Resident Evil, dar cu ninja în loc de trupe speciale și sandivșuri Jill. Toate celelalte trăsături erau acolo. Pasul lent al acțiunii, camerele fixe, obsesia cu ierburi vindecătoare, capcanele, puzzle-urile iritante, controlul de tank. Seria a cam crăpat după ce atât Capcom cât și publicul și-au dat seama că Devil May Cry era mai amuzant. Dar acum revine.

Capcom a dezvăluit că Onimusha Warlords, primul joc din serie, va fi relansat pe 15 ianuarie 2019 pentru PC, într-o variantă actualizată care are până și control oarecum normal, nu de tanc. Jocul va costa doar 20 de dolari.

Și despre ce este Onimusha? Despre un luptător brav numit Samanosuke Akechi care încearcă să împiedice învierea lui Oda Nobunaga de către o rasă de demoni numiți Genma, cu scopul de a cuceri lumea. Esența este că undeva în viitorul seriei apare Jean Reno.

Nu s-a menționat dacă celelalte jocuri din serie vor avea parte de un tratament similar. Poate soarta lor depinde de succesul lui Warlords. Onimusha 3 era până acum câțiva ani disponibil pe Steam, dar a fost îndepărtat, probabil pentru că acordul dintre Capcom și Ubisoft a expirat, sau pentru că Onimusha 3 nu mai funcționa cum trebuie pe sisteme moderne.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button