Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

OnePlus X anuntat oficial pentru data de 29 octombrie

/
/
/

OnePlus este de departe una din povestile de succes de pe piata mobile globala, in ciuda faptului ca aceasta companie inca foloseste un sistem de invitatii pentru ca un eventual cumparator sa isi procure un telefon.

Dupa declaratiile facute de co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, acesta afirmand ca un nou terminal este in drum catre piata de desfacere, se pare ca OnePlus X a fost anuntat in mod oficial de companie, acesta urmand sa fie comercializat incepand cu data de 29 octombrie prin intermediul site-ului OnePlus.

OnePlus a anuntat prin intermediul paginii de Twitter un eveniment in Londra, acesta fiind destinat cel mai probabil pietii europene, in vreme ce pentru piata asiatica un alt eveniment de lansare se va desfasura la Beijing, China.

Conform informatiilor pe care le-am primit anterior si leak-urilor aparute pe internet, aspectul telefonului este unul industrial, cu un ecran de 5.5 inci, va fi motorizat de un procesor de 1.9 GHz si cel mai probabil va veni cu 3 GB de RAM.

Sarind peste speculatii, aparitia lui OnePlus X a fost deja prevestita de catre Carl Pei, totusi, terminalul pare sa fie mai apropiat de design-ul iPhone-ului, daca este sa dam crezare leak-urilor initiale, OnePlus abandonand intr-o oarecare masura asemanarile cu Nexus 5 pe care OnePlus One si OnePlus Two le au.

[OnePlus]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar