Tech&ITȘtiriTECH

OnePlus va lansa… o tastatură mecanică!?

Compania OnePlus a cam scăzut în ochii publicului în ultima vreme. Cândva, acest brand a inventat practic segmentul de „flagship killer” odată cu lansarea OnePlus 1, telefon care oferea specificații și performanțe similare cu vârfurile de gamă ale producătorilor precum Samsung, dar la un preț mult mai mic.

În timp, OnePlus s-a distanțat de asta, iar pe măsură ce prețurile pentru telefoanele lor de vârf au început să se apropie de standardul de flagship, și interesul persoanelor care optau pentru un telefon OnePlus tocmai pentru raportul calitate-preț greu de refuzat a scăzut.

Dar acum se pare că producătorul vrea să își încerce mâna și în alte piețe, și uite așa se face că vom avea o tastatură mecanică OnePlus. Ea va face parte dintr-un proiect mai amplu (denumit Featuring) care are ca scop stabilirea de parteneriate cu tot felul de brand-uri din alte domenii pentru a dezvolta produse în segmente noi de piață.

Și prima piață pe care producătorul speră să aibă succes este cea de tastaturi mecanice. Conform site-ului oficial, nici nu vom mai avea mult de așteptat până când vom face cunoștință cu noul model, prezentarea având loc pe 15 decembrie.

oneplus keyboard

Tastatura va fi o colaborare directă între OnePlus și firma Keychron, iar firma din urmă este cunoscută pentru tastaturile mecanice customizabile, de bună calitate și la un preț cinstit, deci avem un punct bun de plecare. Trebuie să menționez și un mic disclaimer: toate pozele din articol sunt imagini cu tastaturi deja existente de la Keychron, pentru că design-ul îl vom vedea prima dată pe 15 decembrie, în timpul prezentării oficiale.

Rămâne de văzut cum va arăta și cum va fi noua tastatură de la OnePlus și trebuie să recunosc că viitorul arată bine. Sunt și mai curios de ce alte parteneriate va face compania în viitor și în ce alte domenii va decide că merită să-și încerce norocul. Cu resursele de care compania dispune, s-ar putea să vedem niște chestii foarte interesante în anii următori.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button