MORE

OnePlus si Cyanogen divorteaza!

Întotdeauna este trist când un partenerii unui cuplu, cărora le stă așa de bine împreună, decid să se despartă și asta se întâmplă cu OnePlus si Cyanogen. Crăpăturile în relația lor a început să apară din noiembrie când Cyanogen a sprijinit pe unul dintre competitorii lui OnePlus, când s-a lansat în India. După un schimb acru de replici pe la petreceri, Steve Kindik de la Cyanogen le-a spus celor de la PC World că parteneriatul s-a încheiat, dar nimeni nu poartă ranchiună.

La inceputul lunii, OnePlus a lansat propiul custom Android ROM, care aducea o interfata simplificata, menit sa inlocuiasca CyanogenMod. Practic, OnePlus incerca sa ofere update-uri mai rapid introducand acest Custom ROM, potrivit productorului, totusi schisma s-a produs pana la urma. Ruptura nu a afectat suportul pe care Cyanogen l-a promis telefoanelor OnePlus One, vestea fiind acompaniata de rasuflari usurate ale fanilor care inca nu au incredere in Custom ROM-ul celor de la OnePlus.

Co-fondatorul  One Plus, Carl Peiagreed, a comunicat aceleași publicații că parteneriatul fusese “benefic ambelor părți”, dar companiile vor urma drumuri diferite în viitor. De partea sa, OnePlus lucrează acum la un skin propriu de Android, OxygenOS, în timp ce Cyanogen lucrează cu Microsoft și alți producători ca să își distribuie sistemul de operare în mai multe locuri. Concluzie? Pe viitor ne asteptam la mai multe dispozitive Android de provenienta chineza, care ruleaza Cyanogen MOD.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button