Știri ITTECHTelefoane

OnePlus promite un telefon 5G sub 1000 de dolari

Primele telefoane cu suport pentru 5G sunt pe drum, dar prețul lor va fi poate ceva mai mare decât va putea plăti utilizatorul de rând. Totuși, OnePlus promite că va face un efort pentru a construi unul cu un preț ceva mai acceptabil.

Conform declarației lui Pete Lau, director general al OnePlus, compania va încerca să creeze un telefon care vine cu suport pentru 5G, dar a cărui preț va fi sub 1000 de dolari. Asta ar trebui să vă dea o idee destul de clară pentru direcția în care se îndreaptă prețurile de anul viitor. Pentru că un modem 5G este deocamdată încă un produs rar, a cărui proces de producție nu a fost rafinat, iar a cărui costuri de dezvoltare n-au fost încă acoperite, vă puteți aștepta ca suportul pentru acest nou standard de comunicare telefonică să adauge între 200 și 300 de dolari la prețul final al unui telefon.

OnePlus speră ca primul lor telefon 5G să coste între 750 și 850 de dolari, așa că tot va fi foarte scump, dar tot cu mult sub ce vor avea pe piață marii producători de telefonie mobilă, a căror modele deja depășesc 1000 de dolari chiar și fără 5G.

Telefonul OnePlus cu suport pentru 5G va fi disponibil în prima jumătate din 2019, posibil în apropierea evenimentului Mobile World Congress 2019.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button