TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Moda OnePlus Nord 2 „explodează”, iar incidentele se răspândesc

Acum multă vreme îmi exprimam aprecierea pentru OnePlus și a sa serie Nord. Sunt telefoane puternice și accesibile, și urmăream cu interes lansarea noii generații. Din păcate, am fost nevoit să pun pe hold planurile mele de a înhăța un Nord 2 după ce am văzut cât de periculos este să deții o unitate dintr-un batch mai nefericit. Lansarea lui OnePlus Nord 2 s-a dovedit a fi controversată, pentru că utilizatorii au trebuit să se confrunte cu explozii ale bateriilor și ale încărcătoarelor. Din fericire, niciunul din aceste evenimente nu a culminat cu rănirea posesorilor. Până acum…

OnePlus Nord 2 explodatEvenimentul cel mai recent este un caz nefericit al unui băiat care a suferit arsuri severe în momentul în care bateria modelului său de OnePlus Nord 2, aflat în buzunar, a explodat, arzându-i nu doar pantalonii, ci și pielea. Băiatul a postat pe Twitter imaginile grafice, iar un reprezentant al companiei l-a contactat în privat. Desigur, participanții la thread și-au exprimat foarte clar și răspicat intenția ca victima să fie despăgubită imediată, în condițiile în care acțiunile producătorului nu au fost la fel de corecte în alte cazuri anterioare. Au existat instanțe în care OnePlus i-a adresat un mesaj usturător și amenințător altui utilizator de Nord 2, acuzându-l că a stricat intenționat smartphone-ul pentru a strica imaginea companiei. Un lucru este sigur: OnePlus nu mai are pe unde să scoată cămașa, iar acuzațiile aduse de victime sunt o mărturie clară.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button