MORE

OnePlus lucra la un Smartwatch, dar l-a abandonat

Compania OnePlus se pregateste sa anunte cel mai nou telefon al sau, OnePlus 3, de la care sunt asteptari foarte mari. Dar stiti ce nu va anunta compania prea curand? Un Smartwatch.

Pete Lau, CEO al companiei, a declarat ca la un moment OnePlus chiar lucra la dezvoltarea unui Smartwatch, faza de design a prototipului fiind deja completa, dar proiectul a fost abandonat. Nu pentru ca ar fi fost intalnite probleme la procesul de productie sau ca proiectul nu ar fi dat roade, ci pentru ca era in interesul companiei sa se concentreze pe ceea ce face mai bine, telefoane.

Avand in vedere cat de mult succes au acum pe acest domeniu alti producatori, aceasta decizie pare a fi una destul de buna. Nu de alta, dar momentan tehnologia inca nu este la nivelul la care un Smartwatch sa fie suficient de practic incat sa aiba o utilitate pentru publicul intreg, asa cum s-a intamplat cu tabletele si telefoanele mobile. Dar, cine stie, peste cativa ani, OnePlus ar putea reincepe acest proiect, anuntand un OnePlus Watch.

Pana atunci, e bine de stiut ca OnePlus se va concentra pe realizarea de telefoane mai bune, fara sa piarda mai multe resurse pe ceasuri.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button