MORE

OnePlus are chef de joaca: in curand am putea vedea de la ei o consola, sau un controller, sau…

Chinezii de la OnePlus, un brand iubit de utilizatorii acestor terminale, a facut un soi de anunt… original zilele trecute: urmatorul sau dispozitiv va fi un „Game Changer”, asa cum s-a exprimat compania insasi in teaserul care a aparut pe net. A mai precizat ca dispozitivul nu va fi o tableta sau un ceas inteligent. Asadar ar putea fi vorba de o consola sau un controller. Calitatea produselor OnePlus este una destul de ridicata, asa ca, in eventualitatea… unei console de la aceasta companie, ne-am astepta ca ea sa fie ceva destul de special. Pe de alta parte, incercarile de acest fel (Ouya, Shield) nu au fost tocmai mari succese de box-office. Dar poate ca modul original prin care OnePlus isi vinde si isi promoveaza produsele (invitatii etc), ar putea fi… un game changer si in acest sens.

E drept insa si faptul ca in afara de deja celebrul telefon, aceasta compania nu a mai adus altceva decat… un power bank. Nu tocmai „o gaura-n cer”. Si poate ca de aceea ar trebui sa ne asteptam la un controller. Oricum, vom afla despre ce este vorba in Aprilie. Stiti ce e interesant? Ca au reusit sa ne starneasca interesul!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button